وردپرس و جوملا دو cms براي طراحي وب مي باشد که هريک دارنده مزايا و معايبي ميباشند. ما کارايي کرده ايم به مقايسه دو cms وردپرس و جوملا در ساخت وب سايت به طور بي نقص و جامع بپردازيم.
مقايسه وردپرس و جوملا
تم هاي وردپرس در مقابل قالب هاي جوملا
جوملا و وردپرس هر دو دارنده تعداد متعددي از تم و قالب مي باشند که به شما قابليت و امکان ساخت سايت قابل قبولي را ميدهد. در وردپرس هزاران تم وردپرس موجود است، البته يافت کردن قالب در جوملا اختلال ميباشد و هيچکس نمي تواند جواب دقيقي به تعداد ظريف در هر دو پلتفرم داشته باشد.
شما ميتوانيد تم ها يا اين که قالب هاي بدون پول را با هر دو زيرساخت اخذ فرمائيد. در مقابل وردپرس، جوملا دو جور قالب (front-end و back-end) را ارائه ميدهد.
هر دو دارنده سيستم مدير محتواي سادگي مي باشند، فعاليت با تم هاي وردپرس يه خرده آسوده خيس ميباشد چون براي نصب تنها کافيست روي يک دکمه کليک نماييد. با جوملا شما مي بايست قالب را دانلود و آن را در دايرکتوري قالب خويش آپلود فرماييد و بعد آن را به طور پيش فرض قرار دهيد.
قالب جوملا يک سري منظوره خيس ميباشد و قادر است به راحتي با پروژه اي که در اختيار داريد تهيه شود. تم هاي وردپرس خيلي ريلکس و سريع براي يک پروژه يگانه که در ذهن شماست توليد ميشود، به اين ترتيب مي بايست قبلي از تعيين اعتنا بيشتري کنيد.
سيستم رئيس محتوا هر دو به شما اذن ميدهند يکسري تم / قالب را در يک وبسايت تک بيش تر نماييد. وردپرس اين فعاليت را از روش افزونه سهل و آسان خيس ميکند. دقت داشته باشيد که قالب هايي که در وردپرس موجود است با قالب هاي جوملا مختلف ميباشند. قالب هاي وردپرس تحت عنوان يک طرح براي يک مورد فعاليت ميکنند.
افزونه هاي وردپرس در مقابل برنامه هاي افزودني جوملا
بيشتراز 40،000 افزونه در مخزن افزونه وردپرس موجود است. افزونه ها، امکان به بسط تارنما شمارا ميدهند؛ مساوي افزونه ها در وردپرس، پلاگين ها يا اين که اکستنشن ها در جوملا ميباشند. بيش تر از 8500 پلاگين براي جوملا وجود دارد که ميتوانيد از آنها براي بسط قابليت و امکان هاي سايت خويش استعمال فرماييد.
وردپرس به ترازو قابل توجهي از جوملا در تعداد افزونه هايي که در آن موجود است (در مقايسه با پلاگين ها) فراتر از جوملا ميباشد، اگرچه مهم ميباشد که دقت داشته باشيد که بخش اعظمي از پلاگين هاي وردپرس در مقطع عصر طولاني آپ تو ديت نشده اند.
جوملا پلاگين هاي خويش را به سه گونه تقسيم ميکند: افزونه ها، ماژول ها و اجزاء. اين سبب ساز ميگردد که يک فرمت بر پايه ي تابع پيدا شود. با اين وجود، وردپرس تمام افزونه هاي خويش را با هم ادغام مينمايد و هيچ گونه تمايزي در مدل بندي ندارد.
نصب پلاگين در وردپرس راحت ميباشد – تنها کافيست آن را دانلود فرمائيد و بعد از آن آن را فعال فرمائيد. آنگاه ميتوانيد کد حقيقي وواقعي پلاگين را براي تهيه و تنظيم کردن آن در پيکربندي خويش دستکاري نماييد.
با استعمال از جوملا، نصب يک پلاگين مقداري بيش تر خسته کننده ميباشد. شما بايستي آن را دانلود نماييد و بعد پسوند را با به کارگيري از رئيس برنامه پلاگين آپلود فرمائيد. بسته به اينکه در شرايطي که دستکاري مجاز باشد، ميتوانيد يک کد پلاگين را سفارشي فرماييد.
جستجوي افزونه ها در وردپرس راحت خيس ميباشد، در حالي که با جوملا شما بايستي يک پلاگين را در بيرون از گوشه و کنار نصب جوملا کاوش فرماييد.
درباره این سایت