1 .ترجيحا اسم وبسايت خود به عبارتي نام برندي که خريد سايت آماده داريد بگذاريد .چون نام برند شماست که در ذهن مردمان مي ماند .


 


2 .کارايي نماييد نامي که براي سايت و مارک خود تعيين مي نماييد تشابه اسمي با اسم ديگر برند ها نداشته باشد .


 


3 .جوري اسم تارنما را گزينش فرمائيد که به فعاليت شما مربوط باشد .


 


4 .از اعداد و يا اين که خط تيره در انتخاب تارنما به کارگيري نکنيد .


 


5 .دامنه ي خويش را از مرکزي تنظيم فرماييد که اذن ي تغيير تحول و جابه جايي را به شما بدهد .


 


6 .هنگام خريد دامنه به طبع تعهد هاي کمپاني پيش‌رو را مطالعه و از دستمزد خويش با خبر گرديد .


 


7 .آن گاه از اينکه يک دامنه را تعيين کرديد براي تدبير از سعي و تاريخ دامنه از وب سايت wayback machine به کارگيري نمائيد .


 


در اين وب سايت تعداد دفعاتي که از دامنه ي قضيه لحاظ شما screenshot گرفته شده نمايش داده مي شود .


 


8 .براي اطلاع از دامنه هاي آزاد و expired شده مي توانيد از سايت expired domains استعمال نماييد .


 


9 .اعتبار دامنه ي خود را حتما تا يک ماه قبلي از اتمام تاريخ آن تمديد کنيد،چون در غير اين رخ شخص ديگري مي تواند دامنه ي شما رزرو نمايد .


 


10 .مي توانيد از وب سايت namesh نيز استفاده نماييد .


 


اين وب تارنما ايده هاي نيکي در مورد ي تعيين نام وب سايت به شما مي دهد .


 


11 .براي اين که از مالک قبلي دامين و در کل از داده ها دامين با خبر شويد نام سايت موضوع نظرتان را در وبسايت whois سرچ کنيد .


 


اين وبسايت داده ها دقيقي از وبسايت و يا دامين به شما مي دهد .


 


12 .فراموش نکنيد که سر انتقال دامنه را از سايتي که از آن دامنه را خريداري کرديد بگيريد .در اين صورت به راحتي مي توانيد قفل دامنه خود را باز و آن را به کس ديگري انتقال دهيد .


 


13 .فراموش نکنيد که براي تصويب دامنه ي ir مطلقا بايستي در ايرنيک ثبت اسم نماييد .حتي در شراي بخواهيد از سايتي غير از اين وبسايت خريداري نمائيد بايستي شناسه ي ايرنيک داشته باشيد .سپس از ثبت نام در اين وبسايت شناسه و گذر واژه و کلمه براي شما نشاني اينترنتي مي شود .


 


آن گاه از اين‌که وارد اکانت کاربري خويش در ايرنيک شديد حتما در قسمت مشخصه هاي شناسه برويد و تمام رابط هاي مجاز را خودم ونمايندگان تعيين کنيد . تا از هر سايتي که خواستيد دامنه ي ir خريداري کنيد قابليت دسترسي وجود داشته باشد .


 


مرحله


ي دوم ايجاد سايت:


بعد از آن از گزينش نام و خريد دامين هم اکنون شما يه دامنه داريد .ولي زماني که آن را سرچ مي نماييد دامنه ي شما يافت نمي شود . زيرا هنوز به سرور متصل نمي باشد .هم اکنون نوبت به خريد و اتصال هاست به دامنه مي باشد .


 


هاست


چيست؟ مانند هر کسب و کاري که نياز به يک انبار و يا اين که مکاني براي نگه داري کالاها داراست وب سايت هم نياز به جايي دارد که اطلاعات داخل آن ذخيره شود .به اين فضاي ذخيره سازي در اينترنت به اصطلاح هاست (host) گفته مي شود . در اصل هاست مثل يک کامپيوتر ميباشد که هميشه روشن مي باشد و در تماميه ساعت هاي روز قابل دسترس مي باشد .


 


گونه هاي


هاست: هاست


لينوکس


هاست


ويندوز


لينوکس: از گويش هاي برنامه نويسي html ، php ، js پشتيباني مي کند . اين گونه هاست در مقايسه با ويندوز خيلي بهتر از php پشتيباني مي نمايد .نزديک به 90 % وبسايت هاي ايراني از لينوکس به کارگيري مي نمايند . Cpanel و direct admin که از گزاره شايسته ترين کنترل پنل هاي شناخته گرديده مي‌باشند کلا براي لينوکس طراحي گرديده اند .


 


ويندوز: اين هاست علاوه بر php ,js,html از asp پشتيباتي مي کند .asp يک لهجه برنامه نويسي مي باشد که توسط مايکروسافت منتشر شده هست که خب چون فقط ويندوز از آن پشتيباني مي نمايد اين دستور يک مزيت محسوب مي شود .


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ بليط چارتري ارزان تيکبان آیا میدانید SaeedKeshavarzi.blog.ir طاق. تا آخرین نفس دوستت دارم دانلود کتاب علمي اموزش اشپزی kosar21print bazdan